De werkplaats van Autobedrijf Lienden is volledig professioneel en beschikt over de nieuwste apparatuur. De werkplaats wordt bemand door drie monteurs. Deze monteurs zijn allen gediplomeerd. Door hun opleiding en ervaring welke ze in de afgelopen jaren op hebben gedaan, kunnen ze uw auto tot in de perfectie repareren. Ook voor het onderhoud van uw auto bent u bij Autobedrijf Lienden aan het juiste adres.

Bij Autobedrijf Lienden kunt u voor allerlei soorten reparaties terecht. Hierbij kunt u denken aan diverse technische zaken, bijvoorbeeld de koppeling en koppakking vervangen. Maar ook elektronische reparaties zoals reparaties aan het motormanagementsysteem behoren voor de monteurs van Autobedrijf Lienden tot de mogelijkheden!

Wij werken met vaste tarieven voor het onderhoud. Het vaste uurtarief bij Autobedrijf Lienden is € 63,00 exclusief btw (€ 76,23 inclusief BTW). De vaste tarieven die gehanteerd worden, zijn als volgt:

Groot onderhoud: 2,5 uur exclusief de onderdelen = € 145,- in totaal (exclusief BTW)
Bij groot onderhoud zijn de kosten voor de APK keuring helemaal gratis. U betaalt alleen de € 6,50 afmeldkosten die standaard zijn.

Klein onderhoud: 1 uur exclusief de onderdelen = € 63,00 in totaal (exclusief btw)

Bovenstaande tarieven gelden voor normale auto’s. Bij speciale voertuigen zijn de tarieven op aanvraag.